Ota yhteyttä!

HALUAN TYÖSKENNELLÄ KANSSASI!

Mittatilaustyönä tehty neule on aina uniikki ja neulottu sinun toiveittesi ja mittojesi mukaan. Käytän töissäni laadukkaita lankoja ja materiaaleja, jotka valikoin huolellisesti juuri Sinun toiveittesi ja neuleen käyttötarkoituksen mukaan.

Willamagialla teettämäsi neule on valmistettu ammattitaidolla, huolellisesti silmukka kerrallaan sinua varten. Jokaisessa valmistuneessa neuleessa on mukana ripaus neulomisen taikaa. Työn lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. työssä käytetty lanka sekä neulemalli. Ota yhteyttä, niin annan sinulle tarkemman hinta-arvion.


Voit myös kutsua minut pitämään kotiisi tuote-esittelyä tai yksityistä neuletyöpajaa. Kysy rohkeasti lisää! Mikäli olet sijaitset inhimillisen ajomatkan päässä Hausjärveltä, tulen mielelläni luoksesi.


Etsitkö kenties neulesuunnittelijaa tekemään neuleohjeen juuri sinun langoillesi? Willamagian neuleohjeet ovat tunnettuja selkeydestään ja kauniista visuaalisesta ilmeestään. Pystyn myös sarjoittamaan ohjeet useaan kokoon. 


Olen kiinnostunut myös tekemään yhteistyötä muiden neuleaiheisten projektien merkeissä.  Mitä ikinä neulomiseen liittyvää sinulla onkaan mielessä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit myös jättää minulle palautetta ja terveisesi tätä kautta tai suoraan sähköpostilla info [at] willamagia.com. Voit myös soittaa tai lähettää viestin (myös Whats App) +358 40 85 17 231. Löydät minut myös Instagramista sekä Facebookista.