Ota yhteyttä!

Q & A

Vastaan mielelläni kysymyksiin koskien töitäni tai neulemallejani. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua parhaani mukaan.


HALUAN TYÖSKENNELLÄ KANSSASI!

Etsitkö juuri sinulle tilaustyönä suunniteltua ja tehtyä neuletta? Kenties sinulla on lankakauppa tai värjäät lankoja ja toivoisit minun suunnittelevan langoillesi ohjeen. Kuulisin mielelläni ehdotuksesi yhteistyöstä! Otan mielelläni osaa myös muihin projekteihin.


Voit myös jättää minulle palautetta ja terveisesi tätä kautta tai suoraan info [at] willamagia.com. 

Voit myös soittaa tai lähettää viestin +358 40 85 17 231.

Tilaustyöt


Mittatilaustyönä tehty neule on aina uniikki ja neulottu sinun toiveittesi ja mittojesi mukaan. Käytän töissäni laadukkaita erikoislankoja, joita ei marketeista saa. Villasukat neulon yleensä Opalin laadukkaalla sukkalangalla. Willamagialla teettämäsi neule on valmistettu ammattitaidolla, huolellisesti silmukka kerrallaan sinua varten. Jokaisessa valmistuneessa neuleessa on mukana ripaus neulomisen taikaa.


Ohessa esimerkkihinnasto yksivärisille neuleille. Esimerkki hinnat sisältävät työn + yhden värin lankaa. Lisävärit + 5 e / väri. Pitsi- ja palmikkoneuleet alkaen + 7 e. 

Työn lopulliseen hintaan vaikuttaa työssä käytetty lanka sekä neulemalli. Ota yhteyttä, niin annan sinulle tarkemman hinta-arvion.

Huomioithan, että lopulliseen hintaan lisätään alv 24% sekä tarvittaessa toimituskulut.


Villasukat vauvalle / pienelle lapselle25€

Lapaset

Villasukat lapsille


30€

Pipot 

Villasukat naisille


40€

Säärystimet 

Villasukat miehille


45€

Polvisukat


60€

Reisi mittaiset sukat


70€

Tilaustöitä ja muita neulomuksia

Lisää kuvia töistäni löytyy somesta - linkit sivun alalaidassa.