Hei moi moi!

Saan päivittäin useita kyselyitä islantilaisneuleista ja mitä sellaisen teettäminen maksaa.

Tilaustyön hintaan vaikuttaa moni seikka. Mm. materiaali: mitä lankaa työssä käytetään ja kuinka paljon. Neuleen materiaali valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveidensa ja neuleen käyttötarkoituksen mukaan. Halutessaan asiakas voi myös itse hankkia langat neuleeseen. Materiaalikulut voivat olla mitä vain, mutta yleensä kustannukset ovat jotain 50e ja 150e väliltä.

Työn hinnoitteluun vaikuttaa myös useampi asia. Kuten vaikkapa materiaali: mitä ohuempi lanka, sitä enemmän työtunteja hommaan menee. Neuleen koko: mitä isompi neule, sitä enemmän työtunteja. Mitä enemmän kirjoneuletta, palmikoita tai pitsiä: sitä enemmän duunia. Yhden paidan neulomiseen menee n. 3 - 4 viikkoa ja työtunteja mallista riippuen yleensä n. 40 - 80h.

Hinnasto työn osuudelle, simppelille, paksusta langasta neulotulle kaarrokeneuleelle alkaen:

  • XS -S: 150e
  • M-L: 170e
  • XL-XXL-190e

Teen neuleet aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan, eli kahta täysin samanlaista neuletta tästä tuvasta ei lähde pihalle.

Tilaustöiden jono on tällä hetkelle ruuhkautunut, mutta otan edelleen mielelläni vastaan tilaustöitä. Tätä kirjoittaessani tilaustöiden arvioitu toimitus aika menee ensi vuoden keväälle (huhti/toukokuu). Lisään töitä työjonooni siinä järjestyksessä missä vastaanotan vahvistuksia antamiini tarjouksiin. Jono tilanne elää jatkuvasti ja voi muuttua nopeastikin jos tilauksia peruuntuu.

Kyselyitä tilaistöistä ja tarjouspyyntöjä voi lähettää minulle joko sähköpostitse info (at) willamagia.com tai somen kautta.

Janita / Willamagia 

(päivitetty 2.12.2020)

Ota yhteyttä!

HALUAN TYÖSKENNELLÄ KANSSASI!

Mittatilaustyönä tehty neule on aina uniikki ja neulottu sinun toiveittesi ja mittojesi mukaan. Käytän töissäni laadukkaita lankoja ja materiaaleja, jotka valikoin huolellisesti juuri Sinun toiveittesi ja neuleen käyttötarkoituksen mukaan. 

Willamagialla teettämäsi neule on valmistettu ammattitaidolla, huolellisesti silmukka kerrallaan sinua varten. Jokaisessa valmistuneessa neuleessa on mukana ripaus neulomisen taikaa. Työn lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. työssä käytetty lanka sekä neulemalli. Ota yhteyttä, niin annan sinulle tarkemman hinta-arvion.


Voit myös kutsua minut pitämään kotiisi tuote-esittelyä tai yksityistä neuletyöpajaa. Kysy rohkeasti lisää! Mikäli olet sijaitset inhimillisen ajomatkan päässä Hausjärveltä, tulen mielelläni luoksesi.


Etsitkö kenties neulesuunnittelijaa tekemään neuleohjeen juuri sinun langoillesi? Willamagian neuleohjeet ovat tunnettuja selkeydestään ja kauniista visuaalisesta ilmeestään. Pystyn myös sarjoittamaan ohjeet useaan kokoon. 


Olen kiinnostunut myös tekemään yhteistyötä muiden neuleaiheisten projektien merkeissä.  Mitä ikinä neulomiseen liittyvää sinulla onkaan mielessä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit myös jättää minulle palautetta ja terveisesi tätä kautta tai suoraan sähköpostilla info [at] willamagia.com. Voit myös soittaa tai lähettää viestin (myös Whats App) +358 40 85 17 231. Löydät minut myös Instagramista sekä Facebookista.