Willamagian Werkkokauppa


Werkkokaupastani löydät lähes kaikki suunnittelemani neuleohjeet, sekä pienen (mutta alati laajenevan!) valikoiman neuletarvikeita ja muita meille neulootikoille suunnattuja tuotteita. Tervetuloa tekemään taikoja langalla! 


Neuleohjeista:

Neuleohjeet voi ostaa joko PDF-tiedostona (toimitus sähköpostitse) tai paperiversiona (toimitus postitse kirjeenä / pakettina) . Mikäli tilauksesi ei sisällä lainkaan fyysisiä tuotteita, vaan pelkästään neuleohjeen PDF versiona, valitse toimitustavaksi sähköposti.

Kauttani pystyt tilamaan lähes kaikkia seuraavien valmistajien tuotteita:

- Addi: Addin puikoilla ja muilla tarvikkeilla neule valmistuu mukavasti ja hujauksessa. Saksalaisvalmisteisen Addin tuoteperheestä löydät neulepuikot, virkkuukoukut sekä laajan valikoiman käsityötarvikkeita.

- Istex: Istexin langat ovat legendaaristen Islantilaisten villapaitojen sielu. Saaren karuissa luonnonoloissa on vuosisatojen kuluessa jalostunut oman laisensa lampaanvilla jonka parhaat ominaisuudet on vangittu upeisiin Istex-lankoihin.

- Jalovilla

- Järbo: Järbon lankoja valmistettiin ensimmäisen kerran jo 1890-luvulla Ruotsissa, ja niiden suosion syyt löytyvät perinteikkyyden lisäksi lankojen laadusta ja valikoiman laajuudesta. Järbo kiinnittää paljon huomiota tuotteidensa valmistustapoihin ja -oloihin sekä valitsee alihankkijansa tarkoin.

- KnitPro: Super suositut puikot ja neuletarvikkeet.

- Lang yarns:Lang Yarns on sveitsiläinen perheyritys, joka on kehitellyt ja valmistanut neulelankoja jo vuodesta 1867. Lang Yarnsin valikoimasta löytyy yli 130 erilaista lankalaatua! Jokaiselle langalle on oma upea värikarttansa, joka aina sisältää myös kauden trendivärit. Valikoimasta löytyy suosikkilanka jokaiselle neulojalle, ja huippulaadukkaista langoista on todellinen ilo neuloa.

- Malabrigo: Malabrigo-lankoja valmistaa pieni perheomisteinen yritys Uruguayssa. Langat ovat pääosin merinovillaa, ja lankalaatuja on 18 erilaista. Lankojen kuiduiksi valitaan tarkoin hienoimmat mahdolliset, jolloin lankojen tuntuma on ylellinen ja pehmeä. Vyyhdit värjätään käsin päätähuimaavan upeisiin sävyihin, värejä löytyy valikoimasta yhteensä yli 300.

- Manos del Uruguay: Manos aloitti liiketoimintansa vuonna 1968 keinona auttaa naisia ​​Uruguayn maaseudulla. Nykyään Manos on osuuskunta, joka koostuu 400 naisesta, jotka kehräävät ja käsivärjäävät lankoja, joita sitten myydään maailmanlaajuisesti. Jokaisen vyötteen on allekirjoittanut langan tehnyt nainen - siksi ostajana tiedät tarkalleen, kuka saa osan langasta. Yksi niistä asioista, jotka tekevät Manos del Uruguayn langoista niin ainutlaatuisia, ovat kauniit värit sävyineen. Salaisuus piilee pienissä erissä, jotka on värjätty puulämmitteisiin kattiloihin.

Näiden lisäksi werkkokaupasta myös muiden valmistajien tuotteita. Päivitän werkkokauppaa jatkuvasti. Valitettavasti en ole kuitenkaan pysty listaamaan werkkokauppaani KAIKKIA tavarantoimittajieni tuotteita, sillä valikoima on VALTAVA! Joten kun sinulla on jokin tietty tuote edellä mainituilta valmistajilta mielessäsi, ota minuun yhteyttä; sähköpostitse, soittamalla tai somen kautta. Autan sinua mielelläni ja toimitan tuotteet erillisestä tilauksesta. Tällöin tuotteen arvioitu toimitusaika on 3 - 15 arkipäivää. Neuleiloa!