Tilaustyöt

Mittatilaustyöt

Otan vastaan kaikenlaisia neuletöitä, niin isoja kuin pieniä. Esimerkiksi toiveidesi mukaiset villapaidat, neuletakit, pipot, huivit, lapaset, sukat, sormikkaat, sekä vauvan nutut ja peitot pystyt tilaamaan Willamagialta.

Mittatilaustyönä tehty neule on aina uniikki ja neulottu sinun toiveittesi ja mittojesi mukaan. Käytän töissäni laadukkaita lankoja, jotka valitaan neuleen käyttötarkoituksen mukaan, asiakkaan toiveita kuunnellen. Willamagialla teettämäsi neule on valmistettu ammattitaidolla, huolellisesti silmukka kerrallaan sinua varten. Jokaisessa valmistuneessa neuleessa on mukana ripaus neulomisen taikaa.

Huomioithan, että työskentelen kotona ja että minulla on kotieläimiä.

Tilaustyön hintaan vaikuttaa moni seikka. Mm. materiaali: mitä lankaa työssä käytetään ja kuinka paljon. Neuleen materiaali valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveidensa ja neuleen käyttötarkoituksen mukaan. Halutessaan asiakas voi myös itse hankkia langat neuleeseen. Materiaalikulut voivat olla mitä vain, mutta yleensä nämä kustannukset ovat jotain 50e ja 200e väliltä.

Työn hinnoitteluun vaikuttaa myös useampi asia. Kuten vaikkapa materiaali: mitä ohuempi lanka, sitä enemmän työtunteja hommaan menee. Neuleen koko: mitä isompi neule, sitä enemmän työtunteja. Mitä enemmän kirjoneuletta, palmikoita tai pitsiä: sitä enemmän duunia. Yhden aikuisten villapaidan neulomiseen menee aikaa n. 3 - 4 viikkoa ja työtunteja mallista riippuen yleensä n. 35 - 80h. 



Ohessa esimerkkihinnasto työn osuudelle. Lopulliseen hintaan lisätään vielä materiaali- ja toimituskulut.

Vauvan asusteet ja muut pienet neuletyötalk. 16,00 €
Pipot, lapaset, nilkkasukat, nuorten sukatalk. 24,00 €
Villasukat alk. 29,00 €
Vauvan nutut, kokopuvut, haalaritalk. 34,00 €
Pitkävartiset (polvi/reisi) villasukatalk. 34,00 €
Villapaita XS - Salk. 175,00 €
Villapaita M - Lalk. 215,00 €
Villapaita XL - XXLalk. 235,00 €


Kyselyitä tilaustöistä ja tarjouspyyntöjä voi lähettää minulle tämän sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla tai suoraan sähköpostitse info (at) willamagia.com. Voit myös viestitellä minulle somen kautta.

Tilaustöissä on noin puolen vuoden jono, mutta otan edelleen mielelläni vastaan tilaustöitä. Lisään töitä työjonooni siinä järjestyksessä missä vastaanotan vahvistuksia antamiini tarjouksiin. Jono tilanne elää siis jatkuvasti. En peri jonotusajalta varausmaksuja. Otan sinuun yhteyttä kun on aika ryhtyä suunnittelemaan neulettasi. Tilaustyöt laskutan kahdessa erässä: ensimmäinen erä maksetaan ennen työn aloitusta ja toinen erä työn valmistuttua.


Muut neuletyöt:

Lisäksi teen erilaisia neuleiden korjaus- muokkaustöitä, kuten lyhennyksiä, pidennyksiä ja paikkaamisia.  


Kirjalliset työt:

Palveluihini kuuluu mm. 

  • neulesuunnittelu ja -kirjoitus (englanti & suomi)
  • neuleohjeiden kirjoitus- ja käännöstyöt (englanti - suomi)
  • neuleohjeiden tarkistus, editointi (tech edit) ja oikolukeminen
  • neulekaavioiden laatiminen


Mitä neulomiseen liittyvää sinulle sitten olikaan mielessäsi, olen valmis ottaman haasteen vastaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voin auttaa. 

Yhteydenottolomakkeen sekä yhteystietoni löydät tämän sivun alalaidasta.