Tilaustyöt

Mittatilaustyöt

Otan vastaan kaikenlaisia neuletöitä, niin isoja kuin pieniä. Toiveidesi mukaiset villapaidat, neuletakit, pipot, huivit, lapaset, sukat, sormikkaat, sekä vauvan nutut ja peitot pystyt tilaamaan Willamagialta.

Mittatilaustyönä tehty neule on aina uniikki ja neulottu sinun toiveittesi ja mittojesi mukaan. Käytän töissäni laadukkaita lankoja, jotka valitaan neuleen käyttötarkoituksen mukaan, asiakkaan toiveita kuunnellen. Willamagialla teettämäsi neule on valmistettu ammattitaidolla, huolellisesti silmukka kerrallaan sinua varten. Jokaisessa valmistuneessa neuleessa on mukana ripaus neulomisen taikaa.

Huomioithan, että työskentelen kotona ja että minulla on kotieläimiä.


Veloitan tilaustöistä 6e/h (15 min tarkkuudella, jokaiselta alkaneelta vartilta) + materiaalikulut. 

Hinnat sisältävät alv 24% ja ovat voimassa toistaiseksi.


Tilaustyön hintaan vaikuttaa moni seikka. Mm. materiaali: mitä lankaa työssä käytetään ja kuinka paljon. Neuleen materiaali valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveidensa ja neuleen käyttötarkoituksen mukaan. Halutessaan asiakas voi myös itse hankkia langat neuleeseen. Materiaalikulut voivat olla mitä vain, mutta yleensä nämä kustannukset ovat jotain 50e ja 200e väliltä.

Työtunteihin vaikuttaa myös useampi seikka. Kuten vaikkapa materiaali: mitä ohuempi lanka, sitä enemmän työtunteja hommaan menee. Neuleen koko: mitä isompi neule, sitä enemmän työtunteja. Mitä enemmän kirjoneuletta, palmikoita tai pitsiä: sitä enemmän duunia. Yhden aikuisten villapaidan neulomiseen menee aikaa n. 3 - 4 viikkoa ja työtunteja mallista riippuen yleensä n. 35 - 80h. 

Kyselyitä tilaustöistä ja tarjouspyyntöjä voi lähettää minulle tämän sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla tai suoraan sähköpostitse info (at) willamagia.com. Voit myös viestitellä minulle somen kautta.

Tilaustöissä on noin vuoden jono, mutta otan edelleen mielelläni vastaan tilaustöitä. Näin se toimii: 

  1. Ota yhteyttä, kerro millaista neuletyötä olisit tilaamssa ja ilmoittau jonoon. En peri veloitusta / ennakkomaksua jonotusajalta, eikä jonoon ilmoittautuminen sido sinua vielä mihinkään.
  2. Otan sinuun yhteyttä kun on aika ryhtyä suunnittelemaan neulettasi tarkemmin. Sovimme mallista, mitoista sekä materiaaleista. Teen tietojen pohjalta työstä kustannusarvion sinulle nähtäväksi. 
  3. Ensimmäinen erä (n. puolet kokonaishinnasta) laskutetaan heti kun tilaaja on ilmoittanut hyväksyvänsä hinta-arvion. Aloitan työn kun ensimmäinen erä on suoritettu.
  4. Lähetän vaihekuvia neuleesta sinulle työn edetessä.
  5. Jäljelle jäävä summa laskutetaan neuleen valmistuttua. Arvioitujen ja toteutuneiden kustannusten erotus (toteutuneet materiaalikulut ja työtunnit) huomioidaan tilauksen toisessa erässä.


Muut neuletyöt:

Lisäksi teen erilaisia neuleiden korjaus- muokkaustöitä, kuten lyhennyksiä, pidennyksiä ja paikkaamisia.  


Kirjalliset työt:

Palveluihini kuuluu mm. 

  • neulesuunnittelu ja -kirjoitus (englanti & suomi)
  • neuleohjeiden kirjoitus- ja käännöstyöt (englanti - suomi)
  • neuleohjeiden tarkistus, editointi (tech edit) ja oikolukeminen
  • neulekaavioiden laatiminen
  • kuvasta kaavioksi palvelu

Kaikista kirjallisista töistä veloitan 17e/h + alv 24%, 10min tarkkuudella, jokaiselta alkaneelta kymmeneltä minuutilta.


Mitä neulomiseen liittyvää sinulle sitten olikaan mielessäsi, olen valmis ottaman haasteen vastaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voin auttaa. 

Yhteydenottolomakkeen sekä yhteystietoni löydät tämän sivun alalaidasta.  


0 / 0 tuotetta
Lajittele