Magic Loop -tekniikkapaja kurssikuvaus

Magic Loop tekniikkapajan kurssikuvaus:

Magic Loop tekniikkapajassa opit kädestä pitäen looppauksen salat. Kurssi on suunnattu henkilöille, joilla on neulomisen alkeet (osaat neuloa oikeaa ja nurjaa) hallussa. Voi olla että olet juuri aloittanut neulomisen tai saatat olla kokenut konkari. Oli taustasi mikä tahansa, olet tervetullut mukaan! 


Mitä on looppaus? 

Magic Loop tekniikassa perinteiset sukkapuikot on heivattu hiiteen ja niiden sijasta työskennellään pitkiä pyöröpuikkoja apuna käyttäen. Villasukat ja muut suljetut neuleet voi siis näppärästi neuloa pyöröpuikoilla sukkapuikkojen sijasta. Enää ei puikot tipu kilisten lattialle! Myös kahden sukan neulominen samanaikaisesti samalla pyöröpuikolla on looppaus tekniikalla mahdollista. Looppaamalla voi neuloa mitä vain, aina sukista paidan hihoihin, myssyihin ja lapasiin.


Willamagian Magic Loop tekniikkapaja on nimensä mukaisesti tekniikkapajaKurssilla ei ole tarkoitus saada aikaiseksi valmista neuletta. Kurssilla keskitytään vain ja ainoastaan looppaus tekniikkaan harjoitustyön avulla.


Kurssille tarvitset mukaan..

  • Lankaa: Koska kyseessä on tekniikkapaja mikä tahansa lanka käy hyvin. Jämälangat ja keränloput sopivat tähän käyttötarkoitukseen vallan mainiosti. 
  • Pyöröpuikot: Lisäksi tarvitset kurssille langalle sopivat puikot. Koska kyseessä on tekniikkapaja, puikkojen koko ei ole niin oleellinen. Kunhan puikot ovat edes suunnilleen langalle sopivat. Katso langan vyötteestä mitä puikkokokoa langalle suositellaan. Kaapelin tulisi olla pituudeltaan vähintään 80 cm mittainenOptimaalinen kaapelin pituus looppaukseen on 100 - 120 cm, joskus jopa 150 cm työstä riippuen. Loopatessa hyvä nyrkkisääntö on, että mieluummin liian pitkä kuin liian lyhyt kaapeli. Looppauksen paras on ohut ja taipuisa kaapeli. Paksummalla ja jäykällä kaapelilla looppaminen on hankalaa ja epämiellyttävää
  • Näkymä