Twin Soxx 6ply, Lang Yarns

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kaksossukat paksuilla palkkiraidoilla


10,00 €   13,50 €
Tuotekuvaus

Twin Soxx 6ply, Lang Yarns

Kaksossukat paksuilla palkkiraidoilla

  • Sport
  • 150 g / 390 m (eli 100g /260m)
  • 75% villa, 25% polyamidi
  • Puikkosuositus: 3-4 mm
  • Neuletiheys: 23 s x 33 krs = 10 cm
  • Konepesu 40 astetta, ei saa käyttää huuhteluainetta.

Riittoisassa 150 g kerässä on 390 metriä lankaa. Yksi kerä riittää peräti n. koon 44-46 sukkiin (huomioi kuitenkin varren pituus).

Yhdestä kerästä Twin soxx lankaa neulot nimensä mukaisesti kaksossukkaparin. Kerän puolesta välistä löydät pätkän värjäämätöntä lankaa merkiksi siitä, että langan väriraportti alkaa uudelleen. Kun neulot molemmat sukat aloittaen väriraportin alusta, saat kaksi identtistä sukkaa.

Langassa vuorottelee paksut palkkiraidat. Huomaa, että raitojen järjestys saattaa poiketa mallikuvasta riippuen siitä neulotko sukat varresta varpaisiin vai varpaista varteen ja aloitatko neulomisen kerän sisältä vai päältä.

Jos haluat loopata kaksi sukkaa samanaikaisesti, suosittelen jakamaan kerän valmiiksi kahdelle lankakakulle. Voit valita tähän myös valmiin kakatuspalvelun. 

Tässä laadukkaassa Lang Yarnsin sukkalangassa on miellyttävä, osin "puuvillamainen" tuntu. Kestää pesua ja käyttöä, pitää hyvin ryhtinsä. 

Tämä lanka on valmistettu Italiassa.


Lang Yarns on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut neulelankoja jo vuodesta 1867.  Pitkän historian omaava Lang on tunnettu laadustaan ja suuren suosion saaneista klassikkolangoistaan.

Lang Yarns on sitoutunut mulesing-vapaan merinovillan käyttöön vuonna 2017.

Langilla on oma Trace your yarn -palvelu. Toiminnon saat selville lankakerän tarkan alkuperän: lammastilan, lampaan rodun sekä milloin villa on keritty, ja villan värjäämisestä vyyhdittämiseen tuotantoprosessin.