Sock, Malabrigo
Sock, Malabrigo Sock, Malabrigo Ivy 138 Azules 856

Sock, Malabrigo

Malabrigo
Tuotetta rajoitettu erä.
18,00 €
24,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsinvärjättyjen merinovillalankojen klassikko

Saatavuus 3 kpl

Sock, Malabrigo

Näyttävä ja tasokas Malabrigo Sock on pehmeä ja tiukkakierteinen, kevyt merinovillalanka. Käsinvärjättyjen lankojen ehdoton klassikko!


Tämän superwash käsitellyn merinovillalangan värit ovat kerta kaikkiaan HERKULLISET. Käsinvärjäys tekee jokaisesta vyyhdistä taatusti uniikin. Käsinvärjätyissä langoissa saattaa olla suuriakin eroja eri värjäyserien tai jopa saman värjäyserän sisällä.

Huomioithan, että lanka ei sisällä vahviketta kuten sukkalangat yleensä. Tiukkakierteinen Sock sopii sukkalangaksi, mutta sukat kannattaa neuloa mahdollisimman ohuilla puikoilla (esim. 2 mm) tiiviin ja kestävän neulepinnan aikaansaamiseksi. Sukkien lisäksi Sock on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi huiveihin, kaikkiin vaatteisiin, pipoihin ja käsineisiin, sekä herkkäihoisille tehtäviin neuleisiin kuten vauvoille ja lapsille.

  • Vahvuus: Fingering
  • 100 % Superwash Merinovilla
  • 100 g / 400 m
  • Puikkosuositus n. 2,25 - 3,25 mm  (sukat kannattaa aina neuloa puolikasta tai yhtä kokoa ohuemmilla puikoilla).
  • Superwash käsitelty lanka kestää konepesun (villapesuohjelmalla) 40 astetta. Willamagia suosittelee kaikille neuleille käsinpesua. Muistathan myös, ettei villa pidä huuhteluaineesta.


Malabrigo on Urugualainen perheyritys, joka on keskittynyt laadukkaiden, käsin värjättyjen lankojen tuotantoon. Langat on tuotettu eettisesti, mulesing-vapaasti sekä mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Arvostelut 0 arvostelua