Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia
Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia

Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia

Willamagia
17,90 €
Sisältää alv. 24 %

Yksittäiskappalein käsityönä valmistetut neuleaiheiset projektipussit

Saatavuus 2 kpl

Projektipussi LANKAKERÄT, 22 x 15 cm, Willamagia

Neuletyösi ansaitsee arvoisensa kauniin projektipussin.

  • Väri / kuosi: Lankakeriä ja vyyhtejä sinisellä pohjalla
  • Koko: n. 22 cm x 15 cm x 8 cm


Yksittäiskappalein käsityönä valmistetut projektipussit ovat taatusti uniikit. Jokainen pussukka on omanlaisensa ja eroaa jollain tavalla kaveristaan.

Pussukat on tehty 100% puuvillakankaasta. Pusseissa käytetyt kankaat on esipesty. Esipesussa kangas on löytänyt oikean muotonsa, kokonsa ja värinsä. Voit siis huoletta pestä pussukan, murehtimatta sen kutistumisesta pesussa.

Kaksinkertainen puuvilla kangas on samanaikaisesti napakka, mutta joustava. Tiivis kangas pitää huolen siitä, että puikot eivät pääse karkaamaan kankaan läpi. Pussukan ja neuletyön saa tarvittaessa rullattua pieneenkin tilaan.

Sivusaumassa olevan lenkin ansiosta voit myös tarvittaessa myös ripustaa pussin roikkumaan. Vetoketjun vetimessä on puuvillanyöri, mikä helpottaa otteen saamista vetimestä.

Pussukan sisällä on pieni sivutasku, missä voit säilyttää vaikkapa silmukkamerkkejä tai kerroslaskuria, ilman että ne pyörivät pussin pohjalla.


Projektipusseja on saatavilla kolmea kokoa:

  • Iso projektipussi on n. 32 cm leveä ja 20 cm korkea.
  • Pieni projektipussi on n. 22 cm leveä ja 15 cm korkea.
  • Penaalimalli on n. 24 cm leveä ja 9 cm korkea. Huom: tässä mallissa ei ole sisätaskua.

Jokaisessa pussukassa on leveä pohja (n. 8 cm) , minkä ansiosta saat sen seisomaan vaikkapa pöydälle.

Käyttäisitkö tätä projektipussina vai neulootikon meikkilaukkuna?

Voit valita pussukan koon ja päälikankaan värin. Muut yksityiskohdat ovat satunnaisia ja erilaiset joka pussukassa. Huomioithan että koot ovat myös suuntaan antavia; pussukat eivät ole sentilleen samankokoisia vaan ilmoitetut koot ovat suuntaa antavia.

Arvostelut 0 arvostelua