Muud: Stockholm
Muud: Stockholm Muud: Stockholm Muud: Stockholm Muud: Stockholm Muud: Stockholm Muud: Stockholm Muud: Stockholm Muud: Stockholm

Muud: Stockholm

muud
83,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

korkealuokkainen puikkokotelo pyöröpuikoille

Saatavuus 1 kpl

Muud: Stockholm

Muud on tanskalainen lifestyle -brändi, joka juurtuu syvälle skandinaaviseen ajattelutapaan. Muud suunnittelee kauniita ensiluokkaisia nahkatarvikkeita, jotka kestävät monta vuotta. 

Jokainen laukku on varustettu tyylikkäillä yksityiskohdilla ja käytännöllisillä taskuilla, jotka antavat sinulle runsaasti tilaa tarvikkeillesi. Neuleprojektit on helppo ottaa mukaan minne ikinä menetkin.

Muud keskittyy olemaan laadukas lisävarustemerkki ammattitaitoisille käsityöläisille - tavoitteena parantaa käsityökokemusta keskittymällä tuotteiden yksityiskohtiin ja käytännön toimivuuteen.

Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa. 

- - - - -

Pidä pyöröpuikkojen irtokaapelit ja vaihtopäättäydellisesti järjestyksessä kauniin Stockholm nahkakotelon kanssa. Välttämätön lisävaruste niin kokeneille neulojille kuin aloittelijoille.

Tukholman puikkokotelo on valmistettu käsin korkealaatuisesta nahasta. Älykäs muotoilu pitää arvokkaat puikkosi paikallaan. Kotelossa on tilaa 12 vaihtopään puikkosarjalle, koot 2,5 mm - 8 mm. Lisäksi siinä on kolme taskua, joissa on tilaa irtokaapeleille, sekä suuri vetoketjullinen tasku lisävarusteille, kuten saksille, mittanauhalle ja silmukkamerkeille merkeille. Täydellinen kaikille, jotka arvostavat laatua ja kaipaavat luksusta neulomiseen.


• Valmistettu aidosta nahasta

• Taskut, joissa on tilaa neuloille ja langoille

• Suuri vetoketjullinen tasku lisävarusteille

• Nappisuljin


Tekniset tiedot:

  • Korkeus: 31 cm 
  • Leveys: 38 cm 
  • Pituus: 8 cm
  • Materiaali: Nahka

Huomioi, ettän nahka on luonnollinen materiaali, joten sen ulkonäkö voi vaihdella tuotteittain. 

- - - - -

Muud tuotteita saatavilla tällä hetkellä vain erityinen messuerä (Kässämessut netissä 24.-26.9.2021). 

Lisää tuotteita mahdollista tilata kauttani erillisellä tilauksella. Tutustu muud tuoteperheeseen tarkemmin muudin kotisivuilla


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet