Muud: Malmö
Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö Muud: Malmö

Muud: Malmö

muud
Tuotetta rajoitettu erä.
12,00 €
15,00 €
Sisältää alv. 24 %

mittanauhakotelo

Saatavuus 1 kpl

Muud: Malmö

Muud on tanskalainen lifestyle -brändi, joka juurtuu syvälle skandinaaviseen ajattelutapaan. Muud suunnittelee kauniita ensiluokkaisia nahkatarvikkeita, jotka kestävät monta vuotta. 

Jokainen laukku on varustettu tyylikkäillä yksityiskohdilla ja käytännöllisillä taskuilla, jotka antavat sinulle runsaasti tilaa tarvikkeillesi. Neuleprojektit on helppo ottaa mukaan minne ikinä menetkin.

Muud keskittyy olemaan laadukas lisävarustemerkki ammattitaitoisille käsityöläisille - tavoitteena parantaa käsityökokemusta keskittymällä tuotteiden yksityiskohtiin ja käytännön toimivuuteen.

Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa. 

- - - - -

Mittanauha on välttämätön kaikille, jotka rakastavat neulomista tai virkkaamista. Mutta miten varmistat, että tiedät aina, mistä se löytyy? Malmö on kaunis nahkakotelo, joka on suunniteltu pitämään mittanauhasi turvassa ja järjestyksessä.

Kätevä mittanauhakotelo on täydellinen kaikille, jotka eivät halua tinkiä laadusta ja ammattitaidosta. Kotelo on käsintehty korkealaatuisesta nahasta ja toteutettu täydellisesti. Siinä on napinläppä ja avaimenperä, joten se voidaan kiinnittää esimerkiksi suosikkiprojektisi laukkuun. Näin mittanauha on aina käsilläsi.


• Valmistettu aidosta nahasta

• Sisältää avaimenperän, jonka avulla voidaan kiinnittää suosikkilaukkuusi

• Nappisuljin


Tekniset tiedot:

Korkeus: 3 cm

Leveys: 4 cm

Ympärysmitta: 15 cm

Materiaali: Nahka

Huomioi, että nahka on luonnollinen materiaali, joten sen ulkonäkö voi vaihdella tuotteittain. 


- - - - - 

Lisää tuotteita mahdollista tilata kauttani erillisellä tilauksella. Tutustu muud tuoteperheeseen tarkemmin muudin kotisivuilla https://muudstore.com/collections/knitting ja ilmoita minulle minkä tuottee haluaisit tilata.Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-20%
Muud: Trondheim
49,60 € 62,00 €