Muud: Helsinki
Muud: Helsinki Muud: Helsinki Muud: Helsinki Muud: Helsinki Muud: Helsinki

Muud: Helsinki

muud
26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

korkealuokkainen nahkainen tarvikerasia

Saatavuus 1 kpl

Muud: Helsinki

Muud on tanskalainen lifestyle -brändi, joka juurtuu syvälle skandinaaviseen ajattelutapaan. Muud suunnittelee kauniita ensiluokkaisia nahkatarvikkeita, jotka kestävät monta vuotta. 

Jokainen laukku on varustettu tyylikkäillä yksityiskohdilla ja käytännöllisillä taskuilla, jotka antavat sinulle runsaasti tilaa tarvikkeillesi. Neuleprojektit on helppo ottaa mukaan minne ikinä menetkin.

Muud keskittyy olemaan laadukas lisävarustemerkki ammattitaitoisille käsityöläisille - tavoitteena parantaa käsityökokemusta keskittymällä tuotteiden yksityiskohtiin ja käytännön toimivuuteen.

Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa. 

- - - - -

Muud tuoteperheen Helsinki on pieni nahkakotelo, joka on suunniteltu laatua arvostaville neulojille, jotka haluavat pitää pienet neuletarvikkeet, kuten päättelyneulat, silmukkamerkit ja napit täydellisesti järjestyksessä. Pienet esineet, jotka muuten usein eksyvät tai päätyvät pussin pohjalle pysyvät näyttävästi tallessa Helsinki kotelossa.

Neulomisesi ja virkkaustarvikkeesi ansaitsevat kauniin säilytyksen - ollessasi kotona ja liikkeellä. Helsinki on pieni ja kaunis nahkainen rasia, joka yhdistää toiminnallisuuden ja estetiikan. Rasia on valmistettu käsin korkealaatuisesta nahasta, ja se sopii täydellisesti yhteen muiden muud tuotteiden kanssa käytettäväksi. Pehmeä nahka lisää muotoiluun ainutlaatuista ja aitoa ulkoasua.

Rasiassa on vetoketjukiinnitys ja pieni käytännöllinen tasku sisäpuolella.

• Valmistettu aidosta nahasta

• Sisätasku pienille lisävarusteille

• Vetoketjukiinnitys


Tekniset tiedot:

  • Korkeus: 5,5 cm
  • Leveys: 7,5 cm
  • Materiaali: Nahka

- - - - - 

Muud tuotteita saatavilla tällä hetkellä vain erityinen messuerä (Kässämessut netissä 24.-26.9.2021). 

Lisää tuotteita mahdollista tilata kauttani erillisellä tilauksella. Tutustu muud tuoteperheeseen tarkemmin muudin kotisivuilla


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet