Muud: Bergen
Muud: Bergen Muud: Bergen Muud: Bergen Muud: Bergen Muud: Bergen

Muud: Bergen

muud
Tuotetta rajoitettu erä.
8,40 €
10,50 €
Sisältää alv. 24 %

korkealuokkainen nahkakotelo

Saatavuus 2 kpl

Muud: Bergen

Muud on tanskalainen lifestyle -brändi, joka juurtuu syvälle skandinaaviseen ajattelutapaan. Muud suunnittelee kauniita ensiluokkaisia nahkatarvikkeita, jotka kestävät monta vuotta. 

Jokainen laukku on varustettu tyylikkäillä yksityiskohdilla ja käytännöllisillä taskuilla, jotka antavat sinulle runsaasti tilaa tarvikkeillesi. Neuleprojektit on helppo ottaa mukaan minne ikinä menetkin.

Muud keskittyy olemaan laadukas lisävarustemerkki ammattitaitoisille käsityöläisille - tavoitteena parantaa käsityökokemusta keskittymällä tuotteiden yksityiskohtiin ja käytännön toimivuuteen.

Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa. 

- - - - -

Bergen on kaunis, käsintehty nahkakotelo, jonka avulla päättelyneulat, puikkostopparit, silmukkamerkit ja muut pienet esineet on helppo pitää siististi järjestyksessä - kotona ja matkalla olevassa projektikassissa.

Kaunis nahkakotelo on täydellinen neulojille ja käsityöläisille, jotka arvostavat ensiluokkaisia, käsintehtyjä esineitä ja klassista eleganssia. Kätevä kotelo voidaan helposti työntää suuremman projektipussin sisään - ja se on helppo löytää tarvittaessa. Kotelo sulkeutuu napilla varmistaaksesi, että pienimmät lisävarusteet ovat helposti saatavilla.


• Valmistettu aidosta nahasta

• Päättelyneulojen, silmukkamerkkien ja muiden pienten esineiden säilyttämineen

• Sulkeutuu nepparipainikkeella


Tekniset tiedot:

Korkeus: 9,5 cm

Leveys: 8 cm

Kuori: Nahkaa

Huomioi, ettän nahka on luonnollinen materiaali, joten sen ulkonäkö voi vaihdella tuotteittain. 


- - - - - 

Lisää tuotteita mahdollista tilata kauttani erillisellä tilauksella. Tutustu muud tuoteperheeseen tarkemmin muudin kotisivuilla https://muudstore.com/collections/knitting ja ilmoita minulle minkä tuottee haluaisit tilata.Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-20%
Muud: Trondheim
49,60 € 62,00 €
-20%
Muud: Malmö
12,00 € 15,00 €