The Merry Merino 110 GOTS, Kremke Soul Wool

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


paksu merinovillalanka


8,50 €
Tuotekuvaus

The Merry Merino 110 GOTS, Kremke Soul Wool

  • Worsted -vahvuinen
  • 50 g / 110 m
  • 100% merinovilla
  • Puikkosuositus: 4-5 mm
  • Konepesu villapesuohjelmalla

Kremke Soul Woolin Merry Merino 110 GOTS on kolmesta Merry Merino -sisaruksesta keskimmäinen. Keskipaksu, pehmeä ja kauniisti kehrätty, GOTS-sertifioitu merinovilla ympäristöystävällisellä pesulla on täydellinen lanka joka tilanteeseen. 

Tyylikkäät villapaidat ja pehmeät vauvanpeitot toimivat yhtä hyvin kuin nopeat asusteet, kuten hatut, huivit ja hanskat! Useat kokevat pehmeän merinovillan miellyttävän tuntuisena ihoa vasten.

Ympäristöystävällisen entsyymikäsittelyn ansiosta lanka voidaan pestä koneessa hellävaraisesti 30 asteessa. Tämä tekee neuleista helppohoitoisia ja erittäin käytännöllisiä joka tilanteeseen!

Raakavilla on Argentiinasta ja on luonnostaan mulesing-vapaa. Lanka on kehrätty Italiassa.


Merry Merino lankasarjasta löytyy myös kahta muuta vahvuutta: paksumpi 50g / 70m, sekä ohuempi 50 g / 140m. 

Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, kaipaamaasi väriä ei löydy, haluat tehdä isompaa tilausta, tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Varasto avoinna satunnaisesti (seuraa somea) sekä erikseen sovittaessa.