Merino Raggi (100g), Järbo

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pehmeä merinosukkalanka 100g vyyhdissä


14,00 €
Tuotekuvaus

Merino Raggi (100g), Järbo

  • Sport / DK
  • 100 g / 278 m
  • 75% merinovilla, 25% polyamidi
  • Puikkosuositus: 3 mm
  • Neuletiheys: 25 s x 34 krs = 10 cm
  • Hellävarainen konepesu 30 astetta.

Vaihda kuvaa klikkaamalla valikon värivaihtoehtoja.


Merino raggi on ihana pehmeä sukkalanka. Kutittamaton ja ylelisen pehmeä lanka sopii taatusti myös vaativaan makuun. Sukkien lisäksi langasta neulot niin paidat kuin pipot, lapaset ja muut asusteet. 

Kauniit moniväriset vyyhdit ovat käsinvärjättyjä. Jokainen vyyhti on uniikki, eikä edes samassa värjäyserästä löydy kahta täysin identtistä lankaa. 

Kuten useimmat Järbon langat, Merino Raggi on ÖkoTex-sertifioitu, joten voit käyttää sitä hyvällä omallatunnolla sekä aikuisten että lasten vaatteissa.

Öko-Tex-standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.


Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, kaipaamaasi väriä ei löydy, haluat tehdä isompaa tilausta, tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Asioimisesta varastolla sovittava erikseen.