Lopi Ullarnæring, Villanhoitoaine, Istex. 500ml

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lopi villanhoitoaine villavaatteille ja muille herkille vaatteille.


Tuotekuvaus

Lopi Ullarnæring, Villanhoitoaine, Istex. 500ml

Pesuaineen valmistaja on Islantilainen Istex. Yritys on tunnettu mm. laadukkaista Islantilaisista Lettlopi ja Alafosslopi villalangoistaan. Tämä villanhoitoaine on kehitetty erityisesti islantilaisten villaneuleiden pesuun, mutta se tekee ihmeitä kaikille villaneuleille. Villanhoitoainetta käytetään viimeisessä pesuvedessä, neuleen huuhteluvaiheessa. Hoitoaine pehmentää villakuituja, sekä vähentää neuleen staattista sähköisyyttä.  


Annostelu:

  • Konepesu: (villapesuohjelma): 5 ml (noin 2 korkkia) per 4-5 kg:n koneellinen
  • Käsinpesu: 12 ml (noin 1 korkki) 5 litraan vettä. 

Willamagia suosittelee kaikille villaneuleille käsinpesua.


Villavaatteen käsinpesu:

  1. Käytä vain haaleaa vettä (30 ° C). Anna vaatteen liota ensin n. 10 minuuttia pesuaineseoksessa, pese sitten varovasti käsissäsi puristellen (älä hankaa, venytä tai väännä!). 
  2. Huuhtele varovasti ja huolellisesti haaleassa vedessä, kunnes vesi on kirkasta. 
  3. Lisää villanhoitoainetta viimeiseen huuhteluveteen, anna liota n. 10 min. Huuhtele uudelleen varovasti. Älä taaskaan hankaa tai väännä, vaan puristele vaatetta varovasti. Huuhtele vaate lopuksi vielä kerran.
  4. Puristele vaatteesta enimmät vedet pois. Kuivaa vaate rullaamalla pyyhkeen sisään (kuin kääretorttu :) ja puristele varoen. Toista tarvittaessa. Asettele pyyhekuiva vaate varovasti oikeaan muotoon ja kuivaa tasossa. Älä koskaan kuivaa villavaatetta henkarissa.