Lazy Linen, Kremke Soul Wool

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Villasta ja pellavasta valmistettu muoviton sukkalanka - sopii myös paitoihin ja asusteisiin!


16,50 €
Tuotekuvaus

Lazy Linen, Kremke Soul Wool

Villasta ja pellavasta valmistettu muoviton sukkalanka - sopii myös asusteisiin!

  • Fingering
  • 100 g / 420 m
  • 80% villa, 20% pellava
  • Puikkosuositus: 2-3 mm
  • Neuletiheys: 26 s x 36 krs  = 10 cm
  • M-koon villapaitaan tarvitset n. 400 g lankaa.
  • Konepesu hienopesuohjelmalla 30 astetta.

Vaihda kuvaa klikkaamalla valikon värivaihtoehtoja.


Lazy Linen on villasta ja pellavasta valmistettu muoviton sukkalanka. Langassa käytetty villa on Tšekistä, pellava Belgiasta, mikä tekee siitä puhtaan eurooppalaisen langan. Tämä upea materiaaliyhdistelmä kehitettiin alkujaan juurikin muovittomaksi sukkalangaksi. Valmistaja on testannut lankaa sukissa (käytetty ja pesty useita kertoja), ja ollut erittäin tyytyväinen tuloksiin. Lanka on niin kaunista, pehmeää ja upeasti laskeutuva, että se sopii täydellisesti myös paitoihin ja muihin asusteisiin! Värjäämätön pellava näkyy langassa kauniina vaaleina säikeinä, mikä elävöittää neulepintaa.


Langalle sopivia ohjeita ovat mm:


- - - - -

Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, kaipaamaasi väriä ei löydy, haluat tehdä isompaa tilausta, tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Varasto avoinna satunnaisesti (seuraa somea) sekä erikseen sovittaessa.


VALMISTAJASTA: Kremke Soul Wool

Kremke Soul Wool on kokoelma innovatiivisia luonnonkuitulankoja, jotka keskittyvät yhä enemmän vegaani- ja kierrätyslankoihin. ”Pidän lankabrändistäni leikkipaikkana. Aina kun minusta tuntuu, että tietylle lankakoostumukselle on kysyntää tai kun saan inspiraatiota muodin tai langan teollisuuden trendeistä, yritän sisällyttää sen uuteen lankaan ”, sanoo Britta Kremke, Kremke Soul Woolin perustaja. Britta kasvoi äitiensä lankakaupassa, joka oli ensimmäinen "vain lanka" -kauppa Hampurissa 60 -luvulla. Teini -iästä lähtien hän on neulonut lähes joka päivä: Mutta lopulta hän kyllästyi liikaa markkinoilla oleviin "hienoihin lankoihin" ja tunsi olevansa innoittamattomia "Merino Super Wash" - ja "Super Sock" -lankojen vakiovalikoimasta tarjottiin. Hän kuvitteli lankoja, joissa oli "sielu", erikoislankoja, lankoja, joilla oli tarina kerrottavana. Niinpä lähes kymmenen vuotta sitten hän alkoi saada tuottajia kehräämään eri kuituja mielenkiintoisiin, mutta klassisiin lankoihin kilpailukykyiseen hintaan nuorelle brändilleen.