Lazy Linen, Kremke Soul Wool
Lazy Linen, Kremke Soul Wool Lazy Linen, Kremke Soul Wool Lazy Linen, Kremke Soul Wool Light Grey 002 Black 003 Brick 004 Burgundy 005 Jeans 006 Sea Spray 007 Mint 008 Powder 009 Pale Green 010 Lavender 011 Dark Green 012 Mustard 013

Lazy Linen, Kremke Soul Wool

Kremke Soul Wool
14,85 €
16,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Villasta ja pellavasta valmistettu muoviton sukkalanka.

Saatavuus 33 kpl

Lazy Linen, Kremke Soul Wool

Villasta ja pellavasta valmistettu muoviton sukkalanka.

  • Materiaali: 80% villa, 20% pellava
  • Juoksevuus: 420 m / 100 g (fingering)
  • Puikkosuositus: 2-3 mm
  • Neuletiheys: 26 s x 36 krs  = 10 cm
  • M-koon villapaitaan tarvitset n. 400 g lankaa.
  • Pesu: Konepesu hienopesuohjelmalla 30 astetta.


Lazy Linen on villasta ja pellavasta valmistettu muoviton sukkalanka. Langassa käytetty villa on Tšekistä, pellava Belgiasta, mikä tekee siitä puhtaan eurooppalaisen langan. Tämä upea materiaaliyhdistelmä kehitettiin alkujaan juurikin muovittomaksi sukkalangaksi. Valmistaja on testannut lankaa sukissa (käytetty ja pesty useita kertoja), ja ollut erittäin tyytyväinen tuloksiin. MUTTA: lanka on niin kaunista, pehmeää ja upeasti laskeutuva, että se sopii täydellisesti myös paitoihin ja muihin asusteisiin! Värjäämätön pellava näkyy langassa kauniina vaaleina säikeinä, mikä elävöittää neulepintaa.


- - - - -

Otathan empimättä minuun yhteyttä mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, haluat tehdä isompaa tilausta tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni ja pystyn esimerkiksi toimittamaan sinulle tarvitsemasi määrän lankoja erilllisestä tilauksesta. :)


VALMISTAJASTA: Kremke Soul Wool

Kremke Soul Wool on kokoelma innovatiivisia luonnonkuitulankoja, jotka keskittyvät yhä enemmän vegaani- ja kierrätyslankoihin. ”Pidän lankabrändistäni leikkipaikkana. Aina kun minusta tuntuu, että tietylle lankakoostumukselle on kysyntää tai kun saan inspiraatiota muodin tai langan teollisuuden trendeistä, yritän sisällyttää sen uuteen lankaan ”, sanoo Britta Kremke, Kremke Soul Woolin perustaja. Britta kasvoi äitiensä lankakaupassa, joka oli ensimmäinen "vain lanka" -kauppa Hampurissa 60 -luvulla. Teini -iästä lähtien hän on neulonut lähes joka päivä: Mutta lopulta hän kyllästyi liikaa markkinoilla oleviin "hienoihin lankoihin" ja tunsi olevansa innoittamattomia "Merino Super Wash" - ja "Super Sock" -lankojen vakiovalikoimasta. tarjottiin. Hän kuvitteli lankoja, joissa oli "sielu", erikoislankoja, lankoja, joilla oli tarina kerrottavana. Niinpä lähes kymmenen vuotta sitten hän alkoi saada tuottajia kehrämään eri kuituja mielenkiintoisiin, mutta klassisiin lankoihin kilpailukykyiseen hintaan nuorelle brändilleen.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet