Koski

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Koski sukkien suomenkielinen PDF -ohje


4,28 €   5,50 €
Tuotekuvaus

Koski

Koski sukat on yksi ensimmäisiä sukkamallejani. Ohjeen julkaisin ensimmäisen kerran Huhtikuussa 2018. Suunnittelin sukat rakkaalle puolisolleni ja malli kantoikin aluksi nimeä koskiset. ohjeen päivityksen myötä halusin kuitenkin vaihtaa mallin nimen koskeksi. Sukkien inspiraationa ovat kosket, jotka muuttavat muotoaan kuohuvista ja hurjista vaahtopäistä mataliin kivikkoihin ja rauhallisiin uomiin. 

Sukissa on mukava rytmi, mikä tekee mallista miellyttävän neuloa. Sukissa käytetyt kuviot ovat yksinkertaisia ja ajattomia. 

Kirjoneuleosuudet ovat helppoja myös aloitteleville neulojille, koska langanjuoksut pysyvät lyhyinä. Alkuperäinen ohje sisälsi ainoastaan yhden miesten koon. Päivitetystä ohjeesta löydät useita kokovaihtoehtoja. Valitse sopiva koko jalan ympärysmitan mukaan ja muokkaa terän pituus sopivaksi. Uusien kokovaihtoehtojen myötä koski -sukat taipuvat nyt naisillekin. 

Sukat neulotaan varresta varpaisiin. sukkia rytmittää kolme erilaista kirjoneulekuviota; varren ristikot, nilkan pystyraidat ja teräosan ruuturaidat. sukissa on ristiinvahvistettu kantalappu sekä ranskalainen kantapään muotoilu. Halutessasi voit vaihtaa sukkiin toisenlaisen kantapään.

Neuleiloa!


KOKO:  

  • Valitse oikea koko jalkaterän ympärysmitan mukaan.
  • Teräosan pituus on helposti muunneltavissa oikean mittaiseksi
  • Taulukossa ilmoitetut kengän koot ovat suuntaa antavia.
  • Esim. jos kengän numerosi on 38, mutta sinulla on leveä lesti, suosittelen neulomaan sukat koon 2 mukaan.

LANKA: 

Worsted  (n. 200 m / 100g) vahvuinen sukkasekoite.

Mallineuleessa käytetty: 

Lysti, Lankava. 200 m / 100 g. 75% villa, 25% polyamidi.


PUIKOT:  

  • 3.5 mm TAI käsialan mukaan (resori ja teräosa)
  • 4 mm TAI käsialan mukaan (varren kirjoneule)


NEULETIHEYS: Sileä neule, suljettuna neuleena ja viimeisteltynä, ohuempaa puikkokokoa käyttäen: 21 s x 30 krs = 10 cm.

Tarkista neuletiheys mallitilkun avulla ennen kuin aloitat varsinaisen työn. Valitse työhön puikot joilla saat neuletiheytesi täsmäämään ohjeessa annetun neuletiheyden kanssa. 


MUUT TARVIKKEET:

viimeistelyneula langanpäiden päättelyyn


Haluan tarjota sinulle virheettömän, selkeän ja johdonmukaisen ohjeen. Täydellisen neulekokemuksen varmistamiseksi, tämä ohje tarkistettu (tech editor) ja testattu (koeneulojat) ennen julkaisua. 


Neuleohje toimitetaan asiakkaalle hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen PDF -tiedostona, jonka asiakas voi itse halutessaan tulostaa. Käsittelen kaikki verkkokaupan tilauksen manuaalisesti. Saat ohjeen sähköpostiisi käsiteltyäni tilauksesi. Pyrin käsittelemää kaikki verkkokaupan tilaukset 24h sisällä tilauksen tekemisestä. Kiitos että jaksat odottaa.


Ensijulkaistu: Huhtikuussa 2018

Ohje päivitetty: 1/2023