Klipsutin avainnauhakoru: Lehti
Klipsutin avainnauhakoru: Lehti Klipsutin avainnauhakoru: Lehti Klipsutin avainnauhakoru: Lehti

Klipsutin avainnauhakoru: Lehti

Klipsutin®
18,08 €
22,60 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Klipsutin: Lehti

Mallista löytyy upeita mustia ja vihreitä lehtiä.

  • Tämän Klipsutin Avainnauhakorun pituus on noin 50-55 cm. Pituus on ilmoitettu ylhäältä niskan takana sijaitsevasta turvalukosta alhaalla roikkuvaan lukkoon saakka.
  • Klipsutin Avainnauhakoru on turvallinen käyttää siitä löytyvän turvalukon ansiosta. Turvalukko pitää huolen siitä, että avainnauha avautuu normaalia suuremman vetovoiman kohdistuessa siihen.
  • Klipsutin avainnauhakoru toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii säilytyksen lisäksi mainiosti myös lahjapakkauksena.
  • Klipsuttimet ovat turvallisia käyttää myös ihoa vasten, sillä niistä ei vapaudu nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.


Suomessa käsityönä valmistetut Klipsutin® ja Klipsutin® Avainnauhakorut ovat kauniita korumaisia apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen.

Klipsuttimen avulla voit pitää napittoman neuletakin kauniisti kiinnitettynä, antaa lempimekollesi uutta ryhtiä, nostaa pitkän hameen helmaa tai kiinnittää ID-kortin näppärästi. Pieni ja upea Klipsutin tarjoaa uskomattoman paljon käyttötarkoituksia.

Klipsutin Avainnauhakorun avulla ripustat mm. avaimet tai ID-kortin kauniisti kaulaasi, jolloin ne ovat helposti saatavilla, kun niitä tarvitset. Avainnauhat ovat turvallisia käyttää niistä löytyvän turvalukon ansiosta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Loppu
Klipsutin avainnauhakoru: Paula