Kevätkylvö

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kevätkylvö huivin PDF -ohje (suomeksi)


3,30 €
Tuotekuvaus

Kevätkylvö 

Kevätkylvö huivin PDF -ohje (suomeksi)

Ohje on kirjoitettu fingering vahvuiselle (n. 400-500 m / 100g) langalle, jolloin arvioitu langan menekki on n. 800 metriä. Ohje on helposti muunneltavissa ja halutessasi voit käyttää myös paksumpaa lankaa. Huomioithan kuitenkin, että arvioitu menekki on laskettu huiville suositellun langan perusteella ja korvaavan langan käyttäminen voi vaikuttaa langan menekkiin.

Kevätkylvö -huivi on puoliympyrän mallinen. Sen vartalo-osassa vuorottelee paksut palkkiraidat, sekä sileä- ja ainaoikeinneule. Lisäksi huivissa on kaunis reunapitsi. Huivi on kooltaan n. 170 cm leveä ja 45 cm korkea.

Huivin vartalo-osa neulotaan ylhäältä alaspäin. Reunapitsi kiinnitetään vartaloon neulottaessa ja se työstetään sivusuunnassa. 

Huivin vartalo-osuus neulotaan kirjallisten ohjeiden mukaan, reunapitsiin on puolestaan neulekaavio. Lisäksi ohje sisältää taulukon josta pystyt seuraamaan silmukkamääriä sekä työn edistymistä.


Koko: Yksikoko. Kärkiväli: noin 170 cm. Korkeus: noin 45 cm.

Lanka: Fingering (400m per 100g)

Mallineuleessa käytetty / suositeltu lanka: 

Lazy Linen

80% villa, 20% pellava 

420 m / 100 g 

Värit: Burgundy & Brick

Arvioitu langan menekki: Suositellulla lagalla yhteensä 800m (200g). Huiviin tarvitset kaksi vyyhtiä lankaa (100g). Huivissa käytetään kahta väriä (100g + 100g), mutta halutessasi voit neuloa huivin myös yksivärisenä.

Puikot: 3.5 mm TAI käsialan mukaan. Neuletiheys ei ole projektin lopputuloksen kannalta keskeinen, mutta ohjeessa annetusta neuletiheydestä poikkeaminen voi vaikuttaa langan menekkiin.

Muut tarvikkeet: Silmukkamerkkejä. Päättelyneula (langanpäiden päättelyyn).


Haluan tarjota sinulle mahdollisimman virheettömän, selkeän ja johdonmukaisen ohjeen. Täydellisen neulekokemuksen varmistamiseksi, tämä ohje tarkistettu (tech editor) ja testattu (koeneulojat) ennen julkaisua.

Kaikki verkkokaupan tilauksen käsitellään manuaalisesti. Teen parhaani, jotta saan lähettyä ohjeen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian. 


Julkaistu: elokuussa 2022