Tossukat pdf-ohje

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tossukat pdf-ohje suomeksi


3,60 €
Tuotekuvaus

Tossukat pdf-ohje suomeksi

Paksusta langasta neulotut tossumaiset nilkkasukat valmistuvat nopeasti ja pitävät varpaat taatusti lämpiminä. Tossukat neulotaan varpaista varteen, eikä tähän malliin tehdä lainkaan kantalappua, vaan kantapään muotoilussa hyödynnetään lisäyksiä ja kavennuksia. Tossukat ovat malliltaan väljät, joten ne on helpot pukea sekä miellyttävät jalassa.

Kestävämmät Tossukat saat sukkalangasta, jossa on noin 75% villaa ja 25% polyamidia vahvisteena, esim Lysti-lanka sopii näihin hyvin. Jos taas haluat täysvillasta neulotut Tossukat, niin huomaa, etteivät ne kestä kovaa kulutusta, mutta ovat ihanan pehmoiset ja lämpöiset unisukiksi.


Tossukat

Tossukat neulotaan varpaista varteen. Löydät Judy's magic cast on -tekniikkaan videotutoriaalin Willamagian YouTube kanavalta. Tähän malliin ei tehdä kantalappua vaan kantapään muotoilussa hyödynnetään lisäyksiä ja kavennuksia. 

Puikkosuositus on 4 mm, tai käsialan mukaan.  Neuletiheys 19 s x 30 krs = 10 cm. Lisäksi tarvitset silmukkamerkkejä ja viimeistelyneulan. 

Maksettuasi ohjeen, saat sähköpostiisi latauslinkin ohjeeseen. Lataa ja tallenna ohje omalle laitteellesi.

Tämä ohje on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Ethän kopioi tai jaa ohjetta eteenpäin. Mikäli haluat käyttää ohjetta opetustarkoituksessa tai myydä tällä ohjeella tehtyjä neuleita, ota yhteys ohjeen suunnittelijaan. 

Ohje on julkaistu ensimmäisen kerran Willamagian esikoiskirjassa Islantilaisten neuleiden jäljillä.