Irtokaapeli, VIOLETTI, KnitPro

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Irtokaapeli pyöröpuikkoihin


4,40 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Irtokaapeli, VIOLETTI, KnitPro

KnitPron vaihtopäitä ja kaapeleita yhdistelemällä saat tehtyä itsellesi juuri tarvitsemasi mittaiset pyöröpuikot.

Tämän mallin kaapeli on violetti ja siinä hopean väriset yksityiskohdat.

KnitPron pyöröpuikkokaapeli on taipuisaa muovia joka sopii myös magic looppaukseen. KnitPron kaapeliin voit yhdistä mitkä tahansa KnitPro tuoteperheen vaihtopäät. Kaapeliin voi kiinnittää myös KnitPron virkkuukoukun koukkuamista varten.

Paketti sisältää kaapelin, kiristysavaimen, sekä stopparit.

On äärimmäisen tärkeää käyttää kiristysavainta kiinnittäessäsi vaihtopäät kaapeliin. Pelkästään käsin pyörittämällä puikkoa on lähes mahdoton saada tarpeeksi napakasti kiinni kaapeliin. Tällöin on vaarana, että liitos aukeaa kesken työn ja puikko irtoaa kaapelista.

Paketin mukana tulevat stopparit rientävät apuun silloin, kun huomaat tarvitsevasi kaapeliin kiinnitettyjä puikkoja toiseen työhön. Kiinnitä stoppari kaapeliin puikkojen tilalle ja keskeneräinen työ pysyy säilytyksessä kaapelilla ilman silmukoiden karkaamisen pelkoa.

Kaapelien pituudet on ilmoitettu valmiiden pyöröpuikkojen pituuksina. esim. 80 cm kaapeli + vaihtopäät = 80 cm pyöröpuikot.

Saatavilla olevat pituudet:  60, 80, 100, 120 ja 150 cm

40 cm kaapelilla olevia pyöröpuikkoja on tämän hetkisessä valikoimassa ainoastaan kiinteinä pyöröpuikkoina.


Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli et löydä etsimääsi tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Asioimisesta varastolla sovittava erikseen.