ERÄ irtokaapelisetti 80cm + 100cm
ERÄ irtokaapelisetti 80cm + 100cm

ERÄ irtokaapelisetti 80cm + 100cm

Järbo
Tuotetta rajoitettu erä.
6,00 €
Sisältää alv. 24 %

Irtokaapeli pyöröpuikkoihin

Saatavuus 4 kpl

ERÄ irtokaapelisetti 80cm + 100cm

Vaihtopäitä ja kaapeleita yhdistelemällä saat tehtyä itsellesi juuri tarvitsemasi mittaiset pyöröpuikot.

Tämä Järbon kaapeli on musta ja siinä hopean väriset yksityiskohdat. Setti sisältää 80cm kaapelipakkauksen + 100cm kaapelipakkauksen.

Järbon pyöröpuikkokaapeli on taipuisaa muovia joka sopii myös magic looppaukseen. Järbon kaapeliin voit yhdistä mitkä tahansa KnitPro tuoteperheen vaihtopäät. Kaapeliin voi kiinnittää myös KnitPron virkkuukoukun koukkuamista varten.

Paketti sisältää kaapelin, kiristysavaimen, sekä stopparit.

On äärimmäisen tärkeää käyttää kiristysavainta kiinnittäessäsi vaihtopäät kaapeliin. Pelkästään käsin pyörittämällä puikkoa on lähes mahdoton saada tarpeeksi napakasti kiinni kaapeliin. Tällöin on vaarana, että liitos aukeaa kesken työn ja puikko irtoaa kaapelista.

Paketin mukana tulevat stopparit rientävät apuun silloin, kun huomaat tarvitsevasi kaapeliin kiinnitettyjä puikkoja toiseen työhön. Kiinnitä stoppari kaapeliin puikkojen tilalle ja keskeneräinen työ pysyy säilytyksessä kaapelilla ilman silmukoiden karkaamisen pelkoa.

Kaapelien pituudet on ilmoitettu valmiiden pyöröpuikkojen pituuksina. esim. 80 cm kaapeli + vaihtopäät = 80 cm pyöröpuikot.

Arvostelut 0 arvostelua