Immi

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Immi -huivin PDF -ohje (suomeksi)


2,88 €   3,70 €
Tuotekuvaus

Immi

Immi -huivin PDF -ohje (suomeksi)


"Immi on suomalainen etunimi, joka on harvinaisempi muunnelma nimestä Impi. Suomalaisessa kansanuskossa Immi on myös ihmisten sydämiä vaivaava rakkauden valtiatar." -wikipedia

Immi-huivi neulotaan poikkisuunnassa. Oikeista ja nurjista silmukoista rakentuva pintaneule on ajaton, näyttävä ja mikä parasta - helppo neuloa. Huivia kiertää i-cord reunus mikä antaa huolitellun ilmeen. Huivi on iso, leveydeltään lähes kolme metriä! Kaavion mallikertojen toistomäärää muokkaamalla pystyt muuttamaan huivin kokoa pienemmäksi tai entistäkin isommaksi. 

Huivi on suunniteltu kahdelle liukuvärjätylle huivilankakakulle. Mallineuleessa on käytetty Lankavan Woolly cake lankaa. Mallineuleen lanka on sport vahvuista (100g / 350m), mutta voit halutessasi neuloa huivin ohuemmasta tai paksummasta langasta. 


KOKO:

  • 1 koko. Huivin leveys n. 280 cm, korkeus n. 84 cm.

LANKA:

  • Woolly Cake, Lankava x Loop`nCraft. 700 m / 200 g (eli 100g /350m). Villa 50%, akryyli 50 %
  • TAI vastaavan paksuinen lanka. 
  • Menekki n. 400 g (2x 200g lankakakku). Menekki vaihtelee koon mukaan.

Muita lankaehdotuksia:

PUIKOT:  4 mm TAI käsialan mukaan. Parhaimman lopputuloksen saat, kun tarkistat neuletiheyden mallitilkun avulla ennen kuin aloitat varsinaisen työn. Sovita käsialasi ohjeen neuletiheyteen puikkokokoa vaihtamalla. 

Muut tarvikkeet: Päättelyneula.


Maksettuasi ohjeen, saat sähköpostiisi latauslinkin ohjeeseen. Lataa ja tallenna ohje omalle laitteellesi.


Tämä ohje on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Ethän kopioi tai jaa ohjetta eteenpäin. Mikäli haluat käyttää ohjetta opetustarkoituksessa tai myydä tällä ohjeella tehtyjä neuleita, ota yhteys ohjeen suunnittelijaan.


Julkaistu: tammikuu 2024