Handut

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Handut -sormikkaiden PDF -ohje (suomeksi)


3,85 €
Tuotekuvaus

Handut

Handut -sormikkaiden PDF -ohje (suomeksi)

Handuista voit tehdä joko kokonaiset sormikkaat tai kynsikkäät jättämällä sormenpäät avoimiksi. Ohuella langalla neulotut sormikkaat istuvat käteen hyvin ja mahtuvat mukavasti myös toisten hanskojen alle. Veikeät Handut saat käyttämällä sormikkaissa valmiiksi raidoittuvaa tai liukuvärjättyä lankaa. Hillitympään tyyliin sopii yksivärinen lanka. 

Vaikka sormikkaissa käytetään ohutta, fingerin vahvuista lankaa (n. 400m / 100g) on mallin neuletiheys väljä ja puikkoehdotus on 3 mm. 

Selkeän ohjeen ja Willamagian Youtube -tekniikkavideoiden avulla onnistuminen on taattu!


Arvioitu langan menekki: Koosta ja mallista riippuen n. 50 g

Puikot: 3.0 mm TAI käsialan mukaan. Parhaimman lopputuloksen saat, kun tarkistat neuletiheyden mallitilkun avulla ennen kuin aloitat varsinaisen työn. Sovita käsialasi ohjeen neuletiheyteen puikkokokoa vaihtamalla. 

Muut tarvikkeet: Apulankaa, silmukkamerkkejä, päättelyneula.


Haluan tarjota sinulle mahdollisimman virheettömän, selkeän ja johdonmukaisen ohjeen. Täydellisen neulekokemuksen varmistamiseksi, tämä ohje tarkistettu (tech editor) ja testattu (koeneulojat) ennen julkaisua.

Kaikki verkkokaupan tilauksen käsitellään ja lähetetään manuaalisesti. Teen parhaani, jotta saan lähettyä ohjeen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian, viimeistään vuorokauden kuluessa tilauksesta. Muista tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansio!


Julkaistu: syyskuussa 2022