Dice of Fate

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Dice of Fate huivin PDF -ohje (suomeksi JA englanniksi)


3,85 €   4,95 €
Tuotekuvaus

Dice of Fate 

Dice of Fate huivin PDF -ohje (suomeksi ja englanniksi)

Dice of Fate huivin ohjeella neulotut huivit ovat jokainen täysin omanlaisensa, uniikki kappaleensa. Kyllä, luit oikein. Yksi ohje, loputtomasti uniikkeja huiveja. Uskallatko sinä ottaa selvää, millaisen huivin kohtalon arpa suo sinulle?

Ohje on kirjoittettu fingering vahvuiselle (n. 400-500 m / 100g) langalle, jolloin arvioitu langan menekki on n. 635 - 847 metriä. Ohje on helposti muunneltavissa ja halutessasi voit käyttää myös paksumpaa lankaa. Huiviin käy niin yksiväriset, kuin semisolid ja "roiskevärjätyt" langat. Jos haluat käyttää moniväristä lankaa, suosittelen valitsemaan langan jossa on pitkä liuku. Valmiiksi raidoittuvat langat saattavat käydä mallissa liian levottomaksi. 


Koko: Yksi koko, iso. Huivin tarkat mitat ovat kohtalon käsissä.

Lanka: Fingering (400-500m per 100g) TAI oman valinnan mukaan.

Mallineuleessa käytetty: Yellow June Fiber Company Light Fingering (75% superwash Merino, 25% nylon; 463 yards/ 100g) värinä Shared Heart. 

Arvioitu langan menekki: Fingering vahvuisella (n. 400-500 m / 100g) langalla, 6 mm puikoilla n. 150 - 200 g.  

Puikot: 6 mm pyöröpuikot 60-80 cm kaapelilla TAI oman valinnan mukaan.

Muut tarvikkeet: Noppa (silmäluvut 1-6), silmukkamerkkejä (tarvittaessa) päättelyneula (langanpäiden päättelyyn).


Haluan tarjota sinulle virheettömän, selkeän ja johdonmukaisen ohjeen. Täydellisen neulekokemuksen varmistamiseksi, tämä ohje tarkistettu (tech editor) ja testattu (koeneulojat) ennen julkaisua.


Dice of Fate eli "Kohtalon Arpa" julkaistiin ensimmäisen kerran Nomadic Knits lehdessä helmikuussa 2020 (Issue Six: Mississippi/Louisiana/Alabama).