Cubics vaihtopäät, KnitPro

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Koivupuiset neliskanttiset vaihtopäät pyöröpuikkoihin


11,30 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Cubics vaihtopäät, KnitPro

Cubicsin vallankumouksellinen kantikasmuoto tekee puikoista erityisen hyvät nivelvaivoista ja rasitusvammoista kärsiville neulojille. Neliskanttisia puikkoja ei tarvitse neuloessa juurikaan puristaa kädessä. Ergonomiset ja kevyt puikot on valmistettu ruusupuunvärisestä laminoidusta koivusta.

Kulmikkaiden puikkojen koko mitataan vinottain kulmasta kulmaan. Pystyt siis tarkistamaan puikkokoon myös tavallisella puikkomitalla. Huomioi, että Cubics puikon ympärysmitta on aavistuksen pienempi kuin vastaavankokoisen pyöreän puikon. Valitse siis Cubics-puikoista noin puoli numeroa suurempi koko kuin mitä tavallisesti käyttäisit.


Vaihtopäät kiinnitetään erikseen ostettaviin kaapeleihin. Vaihtopäihin voit kiinnittää haluamasi mittaisen kaapelin; tällöin sinun ei tarvitse ostaa samaa puikkokokoa eri mittaisilla kaapeleilla, vaan voit näppärästi vaihtaa puikkoihin sopivan mittaisen kaapelin.

Kaapelit myydään erikseen. KnitPron kaapeliin voit yhdistä mitkä tahansa KnitPro tuoteperheen vaihtopäät.


Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, kaipaamaasi väriä ei löydy, haluat tehdä isompaa tilausta, tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Varasto avoinna satunnaisesti (seuraa somea) sekä erikseen sovittaessa.