Cubics sukkapuikot 15 cm, KnitPro
Cubics sukkapuikot 15 cm, KnitPro Cubics sukkapuikot 15 cm, KnitPro Cubics sukkapuikot 15 cm, KnitPro Cubics sukkapuikot 15 cm, KnitPro

Cubics sukkapuikot 15 cm, KnitPro

KnitPro
12,33 €
13,70 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Koivupuiset neliskanttiset sukkapuikot

Saatavuus 17 kpl

Cubics 15 cm, KnitPro

Cubicsin vallankumouksellinen kantikasmuoto tekee puikoista erityisen hyvät nivelvaivoista ja rasitusvammoista kärsiville neulojille. Neliskanttisia puikkoja ei tarvitse neuloessa juurikaan puristaa kädessä. Ergonomiset ja kevyt puikot on valmistettu ruusupuunvärisestä laminoidusta koivusta.


Kulmikkaiden puikkojen koko mitataan vinottain kulmasta kulmaan. Pystyt siis tarkistamaan puikkokoon myös tavallisella puikkomitalla. Huomioi, että Cubics puikon ympärysmitta on aavistuksen pienempi kuin vastaavankokoisen pyöreän puikon. Valitse siis Cubics-puikoista noin puoli numeroa suurempi koko kuin mitä tavallisesti käyttäisit.

Cubics sukkapuikkoja on saatavilla kahta eri pituutta: 20 cm ja 15 cm. Puikot myydään pääasiassa viiden sukkapuikon seteissä. Ohuimmissa puikkoseteissä on mukana yksi varapuikko, eli ne myydään kuuden sukkapuikon seteissä.

Kaiken kaikkiaan 15 cm Cubics puikkoihin löytyy kokoja ohuista 2 mm puikoista aina 4 mm saakka. Mikäli varastossa ei ole kaipaamaasi kokoa, otathan viipymättä yhteyttä. Pystyn tilaamaan puuttuvan koon sinulle käden käänteessä. :) 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet