Cubics sukkapuikot 20cm, KnitPro

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Koivupuiset neliskanttiset sukkapuikot


11,98 €   15,40 €
Tuotekuvaus

Cubics 20cm, KnitPro

Cubicsin vallankumouksellinen kantikasmuoto tekee puikoista erityisen hyvät nivelvaivoista ja rasitusvammoista kärsiville neulojille. Neliskanttisia puikkoja ei tarvitse neuloessa juurikaan puristaa kädessä. Ergonomiset ja kevyt puikot on valmistettu ruusupuunvärisestä laminoidusta koivusta.


Kulmikkaiden puikkojen koko mitataan vinottain kulmasta kulmaan. Pystyt siis tarkistamaan puikkokoon myös tavallisella puikkomitalla. Huomioi, että Cubics puikon ympärysmitta on aavistuksen pienempi kuin vastaavankokoisen pyöreän puikon. Valitse siis Cubics-puikoista noin puoli numeroa suurempi koko kuin mitä tavallisesti käyttäisit.

Cubics sukkapuikkoja on saatavilla kahta eri pituutta: 20 cm ja 15 cm. Puikot myydään pääasiassa viiden sukkapuikon seteissä. Ohuimmissa puikkoseteissä on mukana yksi varapuikko, eli ne myydään kuuden sukkapuikon seteissä.

Kaiken kaikkiaan 20 cm mittaisiin Cubics puikkoihin löytyy kokoja 3.5 mm - 8 mm saakka. Mikäli varastossa ei ole etsimääsi kokoa, pystyn tilaamaan sen sinulle käden käänteessä. Otathan rohkesti yhteyttä. :)