Bio Balance GOTS, BC Garn
Bio Balance GOTS, BC Garn Bio Balance GOTS, BC Garn Bio Balance GOTS, BC Garn Bio Balance GOTS, BC Garn Vyyhti avataan ja keritään valmiiksi kerälle Limette [04] Rust [07] Fuchsia [09] Graphite [14] Navy [15] Pink [20] Pale Red [21] Purple [23] Berry [24]

Bio Balance GOTS, BC Garn

BC Garn
6,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ekologisesti ja eettisesti tuotettu puuvilla-villa -sekoite.

Saatavuus 52 kpl

Bio Balance GOTS, BC Garn

Ekologisesti ja eettisesti tuotettu puuvilla-villa -sekoite.

  • Fingering
  • 50 g / 225 m
  • 55 % luomuvillaa, 45 % luomupuuvillaa
  • Puikkosuositus: 3-4 mm
  • Neuletiehys: 25 s = 10 cm
  • Naisten M koon puseroon tarvitsen 350g
  • Konepesu hienopesuohjelmalla 30 astetta.

Puuvillasta ja villasta karstattu ihanan pehmeä lanka. Tämä lanka sopii hyvin vauvanvaatteiden sekä aikuisten asusteiden ja puseroiden neulomiseen ja virkkaamiseen. 

Bio Balancen sävyt ovat aavistuksen epätasaisia, sopivasti meleerattuja. 

Langassa käytetty villa on peräisin mulesing vapailta maatiloilta Etelä-Amerikasta. Puuvillaa on puolestaan viljelty Turkissa, missä se on myös kehrätty.

BC Garn on lankojen ekologisuuteen panostava tanskalainen perheyritys. 

- - - - -

Otathan empimättä minuun yhteyttä mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, haluat tehdä isompaa tilausta tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni ja pystyn esimerkiksi toimittamaan sinulle tarvitsemasi määrän lankoja erilllisestä tilauksesta. :)

- - - - -

GOTS (Global Organic Textile Standard)

GOTS  eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi tuotteen koko valmistuskaari aina raaka-aineen viljelystä tuotteen viimeistelyvaiheeseen. GOTS-sertfioiduista tuotteista löytyy aina GOTS-logo ja lisenssinnumero, jonka voimassaolon ja sisällön voi tarkistaa GOTS:n julkisesta tietokannasta.  

GOTS-sertifikaatti ei salli esimerkiksi formaldehydejen, kloorin tai raskasmetallien käyttöä. Ympäristöystävälliset väriaineet ovat sallittuja. Tuotannossa käytettävä vesi on myös puhdistettava ennen laskua luontoon. 

GOTS takaa reilut työolot tuotantoon osallistuville ihmisille sekä eläinten hyvinvoinnille. GOTS edellyttää myös koko tuotantoketjun työnantajilta Kansainvälisen työjärjestön ILO:n asettamien kriteerien noudattamista. Työaikojen ja palkkojen tulee olla kohtuulliset ja työolosuhteiden turvalliset. Lisäksi pakkotyö, lapsityövoima, syrjintä ja muu epäinhimillinen kohtelu on kiellettyä. 

Lisätietoa löydät täältä: https://global-standard.org/

Arvostelut 0 arvostelua