Bambu raggi, Järbo

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ohut sukkalanka: Villa 50%, bambu 25%, polyamidi 25%


7,00 €   9,00 €
Tuotekuvaus

Bambu raggi, Järbo

  • Fingering
  • 100g / 400m
  • 50% villa, 25% bambu,  25% polyamidi
  • Puikkosuositus: 2.5 -  3 mm (sukat kannattaa aina neuloa puolikasta tai yhtä kokoa ohuemmilla puikoilla).
  • Neuletiheys: n. 28 s x 40 krs = 10cm
  • Superwash käsitelty lanka kestää konepesun (villapesuohjelmalla) 40 astetta.

Vaihda kuvaa klikkaamalla valikon värivaihtoehtoja.


Bambu raggi on miellyttävän tuntuinen sukkalanka. Ihana villa-, bambu- ja polyamidisekoite tekee langasta lämpimän ja kestävän, sekä erittäin pehmeä.

Ohut Fingering vahvuinen lanka on riittoisaa. Yhdessä kerässä on 100 g (400 m) lankaa. Lasten sukkiin (koko n. 22-30) riittää n. 50 g Bambu Raggia. Aikuisten sukkiin (koko n. 37-41) tarvitset puolestaan n. 80 g. Sukkien lisäksi Bambu Raggi käy esimerkiksi huiveihin, pipoihin ja lapasiin. Pehmeytensä ja miellyttävä tuntunsa ansiosta Bambu Raggi on oivallinen valinta herkälle iholle ja vaikkapa vauvojen asusteisiin.


Bambu Raggi langalla on ÖKO-TEX® 100 -standardi. Öko-Tex-standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.


- - - - - -

Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, kaipaamaasi väriä ei löydy, haluat tehdä isompaa tilausta, tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Asioimisesta varastolla sovittava erikseen.