Alpacka Solo, Järbo

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


100% alpakkalanka


7,90 €
Tuotekuvaus

Alpacka Solo, Järbo

  • Sport -vahvuinen
  • 50 g / 167 m
  • 100% alpakka
  • Puikkosuositus: 3-3,5 mm
  • Käsinpesu

Järbön Alpacka Solo on pehmeä ja monipuolinen alpakkalanka. Sitä voi käyttää niin neuleissa kuin asusteissa. Pehmeä lanka sopii erinomaisesti lähellä ihoa käytettäviin asusteisiin. 

Alpakka on hyvä vaihtoehto sinulle, jota tavallinen villalanka kutittaa tai allergisoi. Alpakka ei sisällä lainkaan lanoliinia, mikä on usein syynä ihon ikäviin reaktioihin.

Alpakan villa on onttoa ja se on lämpöarvoltaan yksi parhaimmista eläinkuiduista. Se pitää sinut lämpimänä kylminä päivinä, mutta on myös hengittävä lämpimällä säällä. 

Osa Alpacka Solon sävyistä on väritykseltään hieman eläviä, osa taas on värjätty täysin yksivärisiksi. Langassa on kiva kierre, minkä ansiosta se soveltuu niin pitsi-, palmikko- ja kirjoneuleisiin. Kevyt neulos laskeutuu päällä kauniisti.


Langalle sopivia ohjeita ovat mm:  Otathan empimättä minuun yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi väriä on liian vähän varastossa, kaipaamaasi väriä ei löydy, haluat tehdä isompaa tilausta, tai tilaukseesi liittyen ilmenee muita seikkoja. Autan sinua enemmän kuin mielelläni. 

Tuotteisiin mahdollista tutustua Willamagian varastolla Hausjärven Ryttylässä. Varasto avoinna satunnaisesti (seuraa somea) sekä erikseen sovittaessa.