Tervetuloa - Welcome

03.09.2018


Moi! Minun nimeni on Janita ja olen intohimoinen neuloja. Mikäli olet seurannut minua Instagramissa tai Facebookissa, saatat tietää että minulle neulomisessa ei ole kyse vain puikoista ja langasta, vaan jostain paljon suuremmasta.

Willamagian tarina on alkanut sairaslomani aikana. Elämäni on pisteessä, missä joudun pohtimaan kysymyksiä siitä, millaista työtä pystyn tulevaisuudessa tekemään. Millaisista työtehtävistä voin enää suoriutua? Ovatko nykyiset virkatehtäväni minulle liian kuormittavia? Millainen työ tekee minulle hyvää? Ennen kaikkea, mitä minä todella haluaisin tehdä?

Vastaus on minulle hyvin selkeä. Minä haluan neuloa. Kuitenkin ajatus työskentelystä neulonnan parissa oli aluksi pelkkä ujo ja hauras haave. Jotain minkä uskoin menevän rikki jos puhuisin siitä ääneen. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin uskalsin kertoa kenellekään ajatuksistani. Minä en vain halua neuloa - minä aion neuloa. Ja sitä minä olen nyt sairaslomallani tehnyt.

Neulominen liittyy vahvasti hyvinvointiin. Tavoitteeni on jakaa neulomisen tuomaa hyvää oloa, sekä tietoutta neulonnan tarjoamasta sisäisestä rauhasta ja tasapainosta. Willamagia yhdistää käsityöt ja hyvinvoinnin. Joku voisi luulla, että kaupittelen ylihinnoitetuja oikeista ja nurjista silmukoista koostuvia papereita. En. Todellisuudessa, minä tarjoilen teille hyvää oloa pdf tiedostoihin pakattuna. Sitä samaa hyvää fiilistä, minkä neulominen on minulle antanut. Sen minä haluan välittää teille.

Voiko käsitöillä elättää itsensä? Minä uskon että voi. Otetaan siitä yhdessä selvää. 

Blogissani pääset seuraamaan kaikkea tätä. Neulesuunnittelua, neulomista, hyvinvointia, ajoittaista pahoinvointia, haaveita, unelmia, päämääriä. Elämää lankojen keskellä ja matkaa kohti neulonnan täyteisiä tavoitteita. Tervetuloa mukaani matkalle tuntemattomaan. Katsomaan kuinka pitkälle puikkojen ja langan voimalla meidän on mahdollista päästä. Juuri siitä tässä blogissa on kyse.

Neuleohjeitani on saatavilla mm. kotisivuillani sekä Ravelryssa
Hi! My name is Janita and I'm a passionate knitter. If you have followed me on Instagram or on Facebook you might know that for me knitting is not just about needles and yarn, it's about something much more.

The story of Willamagia has begun during my sick leave. This time the sick leave turned out to be the turning point of my life. I have to figure out what I want to do with my life in the future. Well, the answer is very clear to me. I want to knit.

Willamagia combines knitting, well-being and self-care. Someone might think that I sell overpriced files of knit and purls. I do not. In fact, what I provide is a good feeling and inner peace packed in a pdf file. The same good feeling that knitting has given me. That's what I want to pass on to you.

Can you make a living out of knitting? I believe that it's possible. Let's find out together. 

Join me on this journey to the unknown. Let's see how far yarn and needles can get us. That's what this blog is all about.

My designs are available for purchase in Ravelry