YKSLAMMI NEULOO

YKSLAMMI NEULOO

Tervetuloa neulomaan Hausjärvelle Ykslammille heinäkuussa.

YKSLAMMI NEULOO

Tervetuloa neulomaan Hausjärvelle Ykslammille heinäkuussa. Tähän hyvän mielen tempaukseen saavat kaikki osallistua vapaasti. Katsotaan kuinka monta neulojaa saamme paikalle nauttimaan kesäpäivästä rannalla kivassa seurassa neuloen. 

Rohkeimmat pakkaavat neulekamppeiden ja eväiden lisäksi mukaan tietysti uimapatjan ja neulovat lammessa patjan päällä loikoillen.

Tapahtuma on maksuton ja sinne on vapaapääsy.

  • Paikalla tietysti mikä, neulesuunnittelija Willamagia eli Janita Koskinen
  • Päivän aikana neulojille pitää taukojumppaa Tiina Kuusela / Tiina Liikuttaa.
  • Virvokekojusta vastaa HaTu (Hausjärven Yläkoulun ja Lukion Tuki ry).

Lisätiedot tapahtumasta tarkentuvat myöhemmin. Pysyttele kuulolla!

AIKA: su 30.7. 11-14

PAIKKA: Ykslammi, Ryttylä / Hausjärvi (Riihiviidantie 616, Hausjärvi)Mistä kaikki alkoi?

Somessa pyöri alkuvuodesta neulojien keskuudessa eräs neulontavideo. Erikoista videossa oli se, että siinä neulottiin vedessä. Eräs nainen kellui kumipatjalla neule sylissään. Toiset puolestaan jutustelivat altaassa seisten ja neuloen: heidän neuletyönsä lepäsi muovirasiassa, mikä kellui veden pinnalla.Siitä se idea sitten lähti. Mitäpä jos lanseeraisin neulekellunnan? Vähän kuin se takavuosien ilmiö, kaljakellunta, mutta neulojille suunnattuna tapahtumana. Niin syntyi idea "neulekellunnasta", mikä muotoitui Ykslammi neuloo -tempaukseksi.


(Olisiko sinulla tarjota tempaukseen sopivaa ohjelmaa / haluaisitko osallistua tapahtumaan muulla tavoin "järjestäjänä"? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!)


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi