Seikkailu Välimerellä : Päivä2

Seikkailu Välimerellä : Päivä2

Välimeren seilailun päivä 2 Cannes, Ranska

Cannes, Ranska

Cannes on Ranskan rivieran kaupunki ja elokuva festivaaleista tunnettu. Täällä ei iso risteilijä pääse rantaan, vaan matka tehdään pienemmällä yhteys veneellä. Veneen apuna käytetään laivan omia pelastuslauttoja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti maihin.


Maissa me päätettiin käydä katsomassa casinoa, jossa elokuvafestivaali järjestetään ja viereistä puistoa jossa on elokuva ohjaajien ja nättelijöiden käden jälkiä.

 Valitettavasti osa puistosta oli remontissa. Sen jälkeen oli tarkoitus käydä lanka- ja käsityökauppoja läpi. Valitettavasti vierailimme Cannesissa sununtaina ja kyseiset kaupat ovat silloin kiinni ja monet niistä aukeavat vasta tiistaina.

Käytiin kuitenkin yhtä katsomassa, mutta ikkuna oli kalteroitu.

Sitten kierreltiin ympäriinsä Cannesin vanhaa kaupunkia.

Hiukan shoppailua ja kahvilassa käynti jonka jälkeen takaisin laivaan.

Paluu laivalle olikin hiukan jännittävämpi kun merituuli oli voimakasta ja palasimme laivaan pelastuslautalla. Aallokko aikamoinen ja moni kanssa matkustajista voi huonosti. Itse en huonosti voinut, kun olen kokenut saman ryskeen ennenkin tosin silloin ilman kattoa.  Eli matka oli itselle lähinnä normia hurjempi vesivuoristorata. Laivaan takaisin päästyämme, keinumista ei enää juuri huomannu. Illallispöydässä katseltiin kun pelastuslauttoja nostettiin kyytiin.

Ylhäällä on itse laiva kuvattuna maalta. Matkalaivaan kuljettiin ei uimalla vaan yhteysaluksella tai pelastuslautalla.

Tervetuloa kanssani ensinmäiselle välimeren risteilylleni.

Riiikka

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi