Seikkailu Välimerellä: Päivä 1

Seikkailu Välimerellä: Päivä 1

Välimeren seilailun päivä 1 Barcelonassa

Barcelona Espanja

Pyreneitten vuoristo lentokoneesta

Barcelonassa en valitettavasti ehtinyt paljon kierrellä, vaikka saavuttiin kaupunkiin päivää aikaisemin, koska halusimme varmistaa ehtimisemme laivaan. Lisäksi tahdoimme suorat lennot Barcelonaan.


Vaikka hotelli oli varattu aika sivusta kaupunkia, koska halusimme edullisen majoituksen vain yhdeksi yöksi ja kaupunki oli meille uusi tuttavuus.


Seuraavana aamuna taxilla satamaan. Hotellin sijainti ei tähän vaikuttanut sillä taxilla matka satamaan on omasta kokemuksesta paras vaihtoehto.

Laiva on suurempi kuin ruotsinlaiva. Ennen laivaan nousua näkyy köysirata joka on laivan ylimmällä kannella (20).

Samalla laivasta erotuu ulkona oleva putkiliukumäki. Laivaan päästyämme meillä on käytössä laivan palvelut eli erinäiset uima-altaat, laivankiertely on kohtuu helppoa ja mukavaa, koska isot matkatavarat toimitetaan suoraan hyttiin. Hyttiin pääsimme kello 14:00.

Tätä ennen kävimme lounaalla. Matka siis vastaa all inclusive matkaa eli ruoka kuuluu matkanhintaan. Juomia varten on eri tasoisia juomapaketteja, jotka maksavat erikseen.Lisäksi laivassa on erikois ravintoloita, jotka maksavat erikseen. Jäätelö on myös erikseen maksullista tässä laiva yhtiössä.

Joka päivä huone siivotaan ainakin kahdesti. Illalla kun henkilökunta laittaa sängyn yö kuntoon, he tuovat myös seuraavan päivän ohjelman.


Tervetuloa kanssani ensinmäiselle välimeren risteilylleni.

Riiikka

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi