Seikkailu Välimerellä  päivät 6 ja 7

Seikkailu Välimerellä päivät 6 ja 7

Välimeren seilailun päivä 6 Meripäivä ja päivä 7 Palma de Mallorca

At Sea:

Meripäivä eli seilataan koko vuorokausi. Ikävä vain, että ilma oli huono. Päätimme kuitenkin mennä kannelle jossa pelasimme smart 10 lautapeliä ja nautimme auringosta. Ainoa ongelma oli, että tuuli oli voimakas ja kylmä. Kudoin hetken, jonka jälkeen päädymme menemään sisäuima-altaalle. Jatkoin kutomista hetken. Uiminen ei tullut kuuloonkaan koska vesi oli todella kylmää. Tuntui, että altaassa käytettiin merivettä ja se lämpeni vain auringon voimalla.

Käytyämme lounaalla kävimme ostoksilla ja osallistumassa muihin aktiviteetteihin. Laivalla järjestettiin joka päivä erilaisia pelejä, tietovisoja ja aktiviteettejä pitkin päivää.

Osallistuimme muistipeliin ja tarkkuus heittoon, jonka mieheni jopa voitti.


Palma de Mallorca:

Kun saavuimme Mallorca saarelle ja sen pääkaupunkiin, olimme epävarmoja menemmekö maihin vai emme, koska olimme jo siellä käyneet aikaisempana vuotena. Lopulta päätimme lähteä seikkailemaan. Täällä taas bussi alle ja turisti kierrokselle ja käsityö ostoksille.


Ensimmäinen kauppa löytyi ja vaikutti isommalta kuin olikaan. Kaupan koosta huolimatta siellä oli myös iso pöytä, jonka ympärillä ihmiset tekivät kukin omaa käsityötä. Osa heistä kutoi, toiset virkkasivat ja taisi joku askarrellakin. Paikka oli pieni ja sympaattinen. Palvelu oli todella ystävällistä, vaikka niin kuin monessa muussakin paikkassa, englannin kielen taito ei aina ole kovin sujuvaa.

Asiat saa aina kuitenkin hoidettu jotenkin.


Sitten jatkoimme matkaa seuravan lankakaupan luokse. Tämä kauppa ei oikein vakuuttanut minua, liiketila on kaksi osainen, toisessa osassa on lankoja, kankaita ja ompelutarvikkeita. Toinen taas sisälsi valmiita käsitöitä, alusasuja ja vauvan kastelahjoja. Valikoima oli myös aika suppea ja tunnelma edellisen jälkeen ei ollut yhtä kotoisa.


Tämän jälkeen mentiin uuteen paikalliseen kauppakeskukseen, josta mieheni löysi itselleen mieleisen paitakaupan. Kävin itse kurkkaamassa muutamaa liikettä ja sitten bussiin ja takaisin laivaan. Kauppakeskuksesta lähtiessä huomattiin, että turistipaikoissa kiertää taskuvarkaita, sillä meidän repun etutasku oli avattu. Mitään sieltä tosin ei ollut viety. Ei nenäliinat ollut kelvannut :). Huomasin myös jonkun joutuneen saman tyypin kohteeksi kun hänenkin reppu oli auki.

Todettuamme, että vahinkoa ei ollu sattunut, jatkoimme matkaa takaisin laivaan ja siellä syömään.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi