Parasta elämässä on neulominen.


Haluatko kuulla tarinani?


Tammikuussa 2018, kun istuin jälleen lääkärini vastaanotolla, sanoi hän minulle: "Mitä jos pohtisit alan vaihtoa ja harkitsisit tekeväsi jotain aivan muuta?". Vau. Ajatus Willamagiasta sai alkunsa. 

Olen sairastanut masennuksesta jo useita vuosia. Olen ollut vuoroin työelämässä ja sitten taas sairauslomalla. Joskus voin paremmin, joskus huonommin. Toisinaan voin todella, todella huonosti. Masennus on estänyt minua käymästä töissä ja näkemästä ystäviäni, monien muiden asioiden joukossa. Se vaikuttaa todella moneen asiaan elämässäni niin usealla tavalla. On kuitenkin yksi asia, mihin se ei ole vaikuttanut ja se on neulominen. Se on ainoa asia, jota teen päivittäin huolimatta voinnistani.


Maaliskuussa 2018 minulla oli tarpeeksi rohkeutta kirjoittaa ja julkaista ensimmäinen ohjeeni, Alkuja. 

Tammikuussa 2019 perustin (sivutoimisen) toiminimen. Neulesuunnittelun lisäksi otan vastaan tilaustöitä. Vuonna 2019 avasin myös Willamagian Werkkokaupan, jossa myyn suunnitelemieni neuleohjeiden lisäksi neuletarvikkeita, sekä muita neulojille suunnattuja tuotteita. 

Harjoittelen elämistä, olemista ja toimimista sairauteni asettamissa rajoissa. Tavoitteeni on, että jonain päivänä pystyisin työskentelemään täysipäiväisesti.

Arvaatko mitä? Sitä kohti minä olen menossa. Silmukka kerrallaan, sinun tuellasi.


YRITYS

Markkinointinimenä toimii Willamagia.

Tmi Janita Marelle

y-tunnus: 2955575-5

Willamagialla ei ole kivijalkamyymälää. Willamagian Werkkokauppa toimii osoitteessa https://willamagian-werkkokauppa.vilkas.shop/